Clapham, london

Jag tänkte att jag skulle ge er en liten round-tour i mitt område och eventuellt i huset senare också.

Tunnelbane stationen närmast mig heter Clapham South, och det beror på vart du ska åka till i London Town men det är rätt så nära till allting. Ungefär som hemma och in till Göteborg.

Mitt första kännetecken på vart jag skulle svänga in ifrån stora gatan. Nu kan jag de flesta gatunamnen och känner igen mig vart jag går någonstans i närheten av huset.Ungefär en minut, 50-60 meter gång av stånd från huset så finns det en mysig liten gata med det mesta i närheten. Jag kom hem häromdagen när jag hade varit med Angelica och såg att Abbesville wines fortfarande var öppet. Rena rama lyxet!

Mysigt café!

Min gata. Riktigt fin! Dock ser nästan alla gator i detta området ut såhär. Men jag får ögon orgasm, för det är så sjukt fint. Man tror att man har sett till max, men så kommer det ännu mer finheter. Helt galet!

Framsidan av huset, palmliknande saken är också min igenkännelse. Det är ingen annan som har en sån växt på framsidan av våran gata, då det faktiskt är ganska vanligt med såna plantor.

Så det var i största dels allt. Idag hade jag sovmorgon, och skulle inte börja förens 16.30. Så tänkte jag att jag skulle upp tidigt i vilket fall och ta mig en powerwalk, men jag var så galet trött så det blev ingenting med det. Jag sov till strax innan ett.

Men jag har iallafall fått lite gjort idag, jag lånade Sam´s cykel idag igen. Även om den är alldeles för stor för mig. Så cyklade jag till Primark! DÖÖÖÖÖR. Jag hittade så sjukt mycket, ville köpa allt. Men jag fick hålla i tyglarna men köpte mig en liten sak bara, som ni ska få se imorgon.
1
rebecca

åh. herregud så fint. vill också bo där.