DAG 30: ETT SISTA ÖGONBLICK

Ett till ögonblick. Jag tänkte att jag inte skulle skriva om ett ögonblick till som jag har varit med om utan om ett ögonblick som jag längtar till. Som ett bra slut av hela utmaningen. Och det är studenten. Även om jag längtar till det så sanslöst mycket så är det endå skrämmande. Det är lite mer än 4 månader kvar varav en halv månad är jag fortfarande på praktiken, två veckor lov plus några lovdagar. Exakt 120 dagar idag. Det är inte alls lång tid kvar. Men inte nog med det, 13 år i skolan. Jag kommer känna mig helt vilsen efter studenten helt klart, men lycklig.
1

DAG 29: MINA AMBITIONER


Jag har inte riktigt till 100% koll på vad ambitioner betyder men jag tror det är något åt mål hålllet, drifthet eller strävan efter något. Min första & störta ambition just nu är att gå ut skolan med minst godkänt i alla ämnen. Så jag har lite att ta i tu med nu om man säger så. Sedan är det att fixa sig och jobba mycket till sommaren så jag kan åka på en utomlandresa. Sedan så har man ju alltid större och ambitioner så är längre bort som att skaffa sig en lägenhet någongång, plugga vidare och så. Men det tar vi när den dagen kommer.
4

28 JANUARI 2011


Pauliina har myst med mig två dagar i rad nu och jag har fått tonvis med pussar haha. Hon är ett riktigt busetroll, vänder upp och ner på hela mitt rum. Men det är smällar som man får ta. Idag, redan fredag. Veckan sprang iväg och jag har absolut ingenting att göra nu till helgen. Typ inget i alla fall, så jag tröstade mig med att shoppa en snygg tröja och ett par byxor. PUSS
3