Bildbomb i svartvitt

Stockholm 25/8, Angelica och Angelica.

Vi kom fram till Stockholm och äventyret började, vi tappade bort oss nästintill hela tiden men kul vare allt.
Efter mycket virrande och lite shoppande så tänkte vi att vi skulle söka upp Nalen där själva Skylar Grey skulle spela ..som då inte gick så jätte bra. Vilse i Stockholm började bli en specialitet haha

Men vi hitta till slut, och vi var taggade till max!

Mega snygga Angelica!


Skylar Grey, klicka här och lyssna på denna fantastiska människa.

Efter spelningen fortsatte vi göra staden osäker och tog oss en sväng förbi Popaganda området och träffade lite folk och natten fortsatte vidare.

06.10 dagen efter gick vårt tåg hem till Götet igen. Sletna och trötta som vi var efter en heldag och natt i Stockholm.

Och kära ni, glöm ej nämna Skylar Grey för era barnbarn, för dendär människan. Någon dag, så kommer hon bli något riktigt stort. Det lovar jag er.
4

25 augusti i stockholm


(Jag hatar ståendes bilder, kanske mest för att jag alltid använder min laptop och man aldrig får se ståendes bilder i helhet hehe, så ni får en liggis)

Jag har varit lite död sedan Stockholms resan i torsdags, sov första gången ordentlig sen onsdags i natt. Var uppe i två dygn och fattade knappt vad jag själv höll på med. Men övertrötthet leder alltid till skratta så jag har haft det riktigt roligt iallafall.

Jag ska visa bättre bilder sedan, men ni måste bara måste se. Jag dör lite faktiskt. Koftan, vinröd och klänningen med små blommor och lite mormor stuk vid bysten med knappar och breda axlar. Dyrt! Men fyfan va jag älskar't.

5

spontantrip till stockholm


Nu åker jag och Norén till Stockholm. Alldeles för spontant! Vi ska kolla på Skylar Grey ikväll på Nalen, shoppa och njuta av våran vilsenhet i en storstad. Vi måste ju börja vänja oss. För snart åker vi till London och kommer vara vilsna mer än 100% varje dag, men tillsammans ♥ Ha en bra dag allesamman!
3