IT JUST FEELS SO GOOD


Jag har varit så gott som död. Nejmen jag har njutit av ledigheten och haft en riktigt bra jul! Snart är det nyår och efter det min födelsedag. Längtar ..även fast jag inte riktigt vet vad jag ska göra. GP fyrverkerierna är i alla fall en sak som är säker.
1

NATTEN TILL JULAFTON


Jag kan bara tänka mig hur många barn det ligger i sina sängar just nu och knappt kan sova över hur förväntansfulla dom är för morgondagen eller andra sidan, hur många det är som önskar att något som julafton inte skulle existera. Jag vill i alla fall ha en sånhär jul, som på bilden. Med mysig fallande snö.

Nu ska jag mysa mig ner brevid min mor i soffan, men först städa klart mitt rum. Btw, någon som är lite sugen på tidig mellandagsrea? Kika in på Nelly.com, med koden Sofiesmode får ni tillgång till all rea innan det startar för mellandagsrean.
5

PEPPARKAKSBAKNING


Mobilen har halvt kraschat och jag fick min lön i fredags som jag inte ens visste om, tänka sig alltså.. Jag har en del att göra nu, tänkte att jag skulle ta iut med ett skolarbete och imorgon åker jag till Ullared, Ullared it is!
5