THE MILITARY


♦ Scarf, mega-gammal. Shorts, Åhlens. Skor, Dinsko. Solglasögon, New Yorker ♦

Jag måste faktiskt säga att jag mår inte alls bra, inte överhuvudtaget. Sedan lördagnatt har jag haft det hysteriskt svårt för att andas, det känns lite som om jag springer maraton hela dagen men jag inte gör inget för att anstränga mig för mycket. Jag tror jag är allergisk mot nötter, och detta har jag då haft i min väska för att äta lite då och då. Och så måste jag också tillägga att jag har astma också. Ingen bra kombination. Ibland älskar jag mitt liv. (Och ja, Fanny. Jag har bytt armbanden till föregående arm ett x antal gånger nu)

11
fanny

haha bra att du byter. men man får klaga ibland om man mår dåligt! men de går nog över. åk och kolla hos sjukan!

Angelica

hahaha har också kört det där med armbandet, det är svårt! <-- som du ser, funkade inte.

HANNAH

Åh jo jag vet.. känner det jämt när jag kollar min blogg. Har typ 2 inlägg per vecka.. Jag jobbar röven av mig sen Jonte åkte in i militärtjänst. Vi ses knappt varje helg och då vill jag jobba, jobba, jobba för att få dagarna att rulla typ :/ därför har jag inte så mycket att blogga om. Men nu har han varit borta i en månad och jag börjar vänja mig, så nu får jag ändra på det och ta vara på mina dagar även om inte Jonathan är med mig liksom. Vad vill du se mer av i min blogg? :)

Elin

Sv; jag köpte den på Cypern=)Ska vi följa varandra via bloglovin?

HANNAH

Mm.. nu vet jag varför folk glodde på mig ^^ hahaha. Jag jobbar som undersköterska. Träningsinlägg får vänta lite, är snooor-förkyld haha! :) men absolut, jag ska börja igen :) HUr är det med dig?

Angelica

sv: Johanna är cool! ;)

Elin

Sv; Hehe det fanns rätt många när jag köpte den=) Så har du tur så!=) Håller tummarna!Okej vad kul! Har lagt till dig nu. Säg gärna till när du har lagt till mig.

Kramar

HANNAH

Inom äldreomsorgen :) trivdes inte inom sjukvården. Man ser inte patienten som en människa.. det var mer som en pryl, blodprov, kontroll, hejdå, ny patient osv. Här känner man alla :) idag hade dom kräftskiva så gubbarna bjöd upp damerna på dans, åt go mat o så :) mycket trevligare! Åh astma.. min syster har riktig illa astma, så jag vet.. på ett ungefär hur du har det. Har det inte själv så. Ah,peppa peppa på din förkylning. Känns som om alla går runt o hostar nu.

Naima

Heejsan :D Fin fiinn blogg ! :D Allt bra med dig ? , haft en bra dag ?Kram //Naima www.naaimas.blogg.seHanna

Usch, stackars dig. Hoppas du hittar anledningen varför du mår så dåligt :)

jenny

tack, snyggt