THE MILITARY


♦ Scarf, mega-gammal. Shorts, Åhlens. Skor, Dinsko. Solglasögon, New Yorker ♦

Jag måste faktiskt säga att jag mår inte alls bra, inte överhuvudtaget. Sedan lördagnatt har jag haft det hysteriskt svårt för att andas, det känns lite som om jag springer maraton hela dagen men jag inte gör inget för att anstränga mig för mycket. Jag tror jag är allergisk mot nötter, och detta har jag då haft i min väska för att äta lite då och då. Och så måste jag också tillägga att jag har astma också. Ingen bra kombination. Ibland älskar jag mitt liv. (Och ja, Fanny. Jag har bytt armbanden till föregående arm ett x antal gånger nu)

11

MORNING SUN


Idag gick jag upp jätte tidigt, jag var i skolan redan vid sju tiden. Och så gick jag förbi ån och såg dessa fina. Jag kan lova att det var finare med blotta ögat. Nu, slutar skolan och jag drar mot skopunkten på jakt efter skor. Har checkat av en massa saker idag med. Skolan går galant!
8

MTV LIVE, SNOW PATROL


Jag vaknade till detta idag. Tvn stod på av någon anledning. Det var MTV Live med Snow Patrol och min morgon kunde inte bli bättre även fast jag hade baksmälla och problem med att andas pga astman. Jag tror det är någon festival i Irland om jag har rätt, sjukt mäktigt. Men att se dom i Ullevi var också ganska mäktigt! Men i alla fall, god morgon ♥
14