21 November 2009

Imorgon ska min prinsessa döpa sig. Ser fram emot detta och hoppas att allt går bra. Lilltjejer har kommit på ett nytt språk också, sötaste tjejen ever.8 november 2009

Fredags var en skön dag, kom hem från mormor vid tolv tiden, åkte hem och tog det lugnt ett tag. Sen åkte jag till stan med mamsen & Pauliina, och handlade lite på willys gjorde vi också. Senare på dagen åkte jag till stan, och träffade Sofia, Elin & Therese på flygaren, och efter det drog vi oss till Golden. Jag hade det ganska kul, men inte alla antagligen. Efter en stund hamla jag hos Simon, och vi hade skorstenspartaj, vet inte riktigt vad det ska inneböra, men kul var det :) Och vi dygnade, gjorde popcorn, lekte med transformers och lyssnade på musik mest :)

Upp på lördagen, eller upp och upp. Sov i typ tre timmar, lite sådär. Haha så vare att skynda sig hem, och äta, klä på sig och dra med bussen en tjugo minuter senare för att kolla på Saltimobanco. Och efter det hände det inte så mycket, jag och Sofia åkte till 4 gott! Och sen blev det film hemma hos henne.

Nu sitter jag i min säng och lyssnar på Pauliina som pratar förfullt. Kanske borde slänga i mig lite mat, blir scenriv på Saltimbanco vid fyra tiden. Pöss

6 november 2009
Min solstråle har lärt sig att ta tag i saker lite mer ordentligare nu, och dra det mot munnen. Så lilltjejen lekte lite med sin bitleksak förut, en hand. Dom smakar dock inte lika gott som hennes egna händer som hon smaskar på hela tiden. :)