Min kärlek, helt klart!
Jag har legat hela morgonen i min säng och mysigt med lilltjejen. Hon är underbar, helt obeskrivligt. Och sitta själv kan hon nästan göra nu också. Tiden går så otroligt snabbt. Pauliina åkte iväg till Angered för en liten stund sen med mamsen. Och jag sitter fortf i sängen. Försöker peppa mig själv för att åka till Allum, men jag är så himla seg.

Och imorgon är det nyår. Vad som händer vet jag inte, bara att jag vill vara med min Axel. Och Sofia. <3 Gott nytt år på er allihopa iaf. Tack för ett underbart år :)
3

Tjejen blir bara större och större.


3

In Flames 12/12 2009.

Jobb, Scandnavium. Hem och sova. Se på In Flames, Killswitch Engage, Dead by April & Every Time I Die. & jobba ännu mer + massa massa hosta på det.

Showen var ingenting mer än helt jävla grym. Fast jag är ledsen, för jag missa den bästa låten - Come Clarity. </3 Fast kan ju trösta mig med att jag har hört den låten live innan. Turnern var sponsrad av Rockstar energidryck. Så vi fick ta flak om vi ville ha. Dum som jag är så tog jag det. Så jag & Sofia hade en underbar promenad konkandes på dessa hela vägen från Hjällbo. Fattar ni att jag ångrade mig.