Prinsessan på ärten

Här kommer lite bilder på Pauliina, bara för att hon är så bäst!

Jadu, nu börjar det jobbiga igen. Skolan. Men aja, men kan ändå inte göra bättre än sitt bästa, så får helt enkelt bara köra på. Får försöka bli så peppad som jag var när jag började ettan förra året. Får tänka positivt, men så har jag ju lilla Fanny också, vi är som bill & bull, vi är bäst så visst fan ska vi klara detta, right? :)

Håller på förfullt och städar mitt rum, men jag är rätt trött & seg. Har ju jobbat idag, och så var jag en sväng förbi IKEA förut, och köpte förvaringslådor, så jag slipper ha massa skit framme på hyllan, tycker det så himla fult ut. Men nu måste jag ta tummen ur röven och börja tvätta golvet, som jag egentligen skulle göra i onsdags, men då förstörde Sofia min städstund haha.
1

Mosters ängel <3

Träffade Anna & Pauliina i stan idag, och min lilla älskling har blivit lite tjockis om kinderna nu, hon har gått upp från 3090 till 3700 någonting, så allting går jätte bra. Moster var dock väldigt seg idag, efter dagen igår som vi inte ska tala om, haha. Så förstår jag det.

Men fullt ös var det på Europe igår iaf, och vi träffade massor av folk, Sofie & Pontus. Toni, Jerry & Tatu, sen kom Jerrys pappa från ingen stans också, haha. Och så självklart så var jag med Mamsen och Satu också. Efter en stund så kom Jimmi med några polare också. Senare på kvällen nämner vi inte ens, haha. Jag är somsagt alltid luugn och snäll ;)


Andra dagen, 11 Augusti.

Andra dagen av jobbet avklarat, nu återstår tredje dagen idag. Och sen har jag ledigt tors fred & lörd. Får se hur det blir idag, vill ju se Apocalyptica, Hammerfall, Markus Krunegård & se på Magnus Betnér men det kanske inte är lika slappt på Kulturkalaset igår, som idag.

Men här kommer iaf lite bilder från igår.

1